DFV ♥ · K-POP

[K-POP TAG] Boyband or Boygroup ft @fridaputri & @dyeppun

Tonight another post about K-POP tag, don’t to be bored okey ? I think its really fun. and now about boyband or boygroup of K-POP. I’m doing collab with @fridaputri and @dyeppun. So stay tune n read dont forget for like or comment or share if u want.

Who’s most liked member boyband or boy group of them ?

BIGBANG

  • D : G-dragon
  • F : Taeyang & GD
  • V : GD x TOP (GD I think he’s genius musician, trendsetter, influencer in this world and TOP Handsome dan karakter suaranya walaupun dia sejujurnya tidak begitu jago kalau nyanyi alias sering false dan out of tune as always and more special for cause his so smart  knowledge abour art better than anyone else)
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

CNBLUE

  • D : Jung Yong Hwa
  • F : Kang Min Hyuk
  • V : Jung Yong Hwa ( He’s smile make me melted and if he’s doing high note like a rocker) x Lee Jong Hyun ( He’s dumple, I thinks he’s more charismatic if focus with his guitar)
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

BEAST

  • D : Gikwang
  • F : Junhyung, Gikwang & Yoseob
  • V : Junhyung ( I callin him with Joker, so charismatic if doing rap) x Dujun (Oh god he’s too good playing football and make me hungry when doing mukbang)
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

FT ISLAND

  • D : Lee Hong Ki
  • F : –
  • V : Lee Hong Ki – he’s voice so strong, one n only male idol like nail art 😀
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

SUPER JUNIOR

  • D : Eunhyuk
  • F : –
  • V : Shindong, I know him cause my friend in High School really like SUJU, and If i must choose its him Shindong, he’s cute and chubby different with another member.
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

2PM

  • D : Nickhun
  • F : Taecyeon, Junho, Wooyoung, Nichkhun, Chansung & Jun. K (Paling susah kalau disuruh milih 2PM 😭sedih😭) Di 2PM rada susah paling disuruh milih siapa yg lebih disuka 😂haha􏿿Taecyeon, Junho, Chansung, Wooyoung & Jun. K mereka masih bisa bagi waktu buat S2 dikala sibuk dengan kegiatan Korea & Jepang.Taecyeon: Sepertinya ada semuanya di dia 😂haha😂 Jun. K: Suka suaranya! Junho & Wooyoung: Suka suara, feelnya dia saat di panggung! Chansung: Akting, dan semuanya 😂haha😂Nichkhun: My lovely, prince thai. Dia punya aura yg sangat sangat bagus! 😍love😍 Mereka bisa jadi idol, pelawak dan lainnya dalam satu kemasan!!! 8 Tahun aku bersama kalian 😍 cinta 💕
  • V : Taeyeon maybe cause so many drama to see him
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

2AM

  • D : Changmin
  • F : Jinwoon & Seulong
  • V : Jinwoon ( I like if he’s playing guitar or bass)
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

BLOCK B

  • D : Zico
  • F : –
  • V : Zico – rapper with charisma and skill make a song
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

BAP

  • D : Youngjae
  • F : –
  • V : Himchan kara paling tidak asing ditelinga kalau teman bahas dia haha
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

GOT 7

  • D : JB
  • F : JB, Jinyoung & Jackson
  • V : JB karakter vocal waktu di drama dreamhigh
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

BTS

  • D : Jeon Jungkook
  • F : –
  • V : Jungkook karena keracun ka dian dan juga setelah dia tahu ternyata dia fanboy BIGBANG, VIP lah ya kookie samaan kita, btw lagu IF YOU jadi bagus juga gara2 dia dibandingkan lagu aslinya haha
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

MBLAQ

  • D : Lee Joon
  • F : –
  • V : Lee Joon cause bestfriend Yonghwa’s CNBLUE and Thunder so cute brother of Dara’ 2NE1
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

WINNER 

  • D : Kang Seung Yoon
  • F : –
  • V : Kang Seung Yoon ( I this his never false when singing right ?) x Song Mino so perfect for me his  drawing so amazing. Btw I like all member. Theirs so special for me.
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

SHINEE

  • D : Choi Min Ho
  • F : Onew – (Kalau Onew tampangnya yg kelihatan kalem loh)
  • V : Jonghyun ( I think skill singing better thank the other member *not bashing just my opinion*)
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

TVXQ/DBSK :

  • D : max changmin
  • F : –
  • V : Junho U-know jatuh cinta gara2 drama ‘No Limit’ jadi pemain bola
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

EXO

  • D : Kai
  • F : –
  • V : Chanyeol in roommate Varshow
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

INFINITE

  • D : Nam Woo Hyun
  • F : –
  • V : Hoya,so cute and I think L cute too n so pretty
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

IKON

  • D : B.I
  • F : –
  • V : B.I (Hanbin why u so handsome, ur smile, n ur song?)
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

JYJ

  • D : Jaejoong
  • F : –
  • V : Jaejong so pretty more than me 😏
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

B1A4

  • D : Jinyoung
  • F : Jinyoung (tau dia karena dari drama)
  • V : Jinyoung skill make a music, Baro similar with Song mino (Winner) like a twins.
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

Waktu liat jawabannya sih aku ketawa, soalnya ada beberapa jawaban yang aku tebak sesuai perkiraan. Tipe idaman Frida dan Ka dian aku tahu banget deh ya. haha. Sayang banget ya frida banyak yang kosong nih, next time di penuhi ya, googling dong hehe *kidding* Btw yang kosong aku tahu sih kebanyakan mereka udah jaman dulu macam SUJU TVXW dll, kalau yang baru mungkin emang kurang interest atau memang belum sempat. Never mind. Untuk ka dian.. Yas kita banyak yang sama untung gak berebutan ya kak? haha. Wah hebat juga masih banyak yang inget loh. Top. Ohya ka dian di blog aku kurang aktif nih alias kurang curhat haha, aku kan kepo apa alasannya (walaupun udah ngerti deh isi hati kamu ka), tapi yang lain kan belum hehe. mari berbagi.

K-Pop tag aku harap di lanjutkan ya buat Frida untuk blognya, maybe with another Idol beda artis juga boleh kok gak harus di atas okey? haha. Buat ka dian yuk join di blog. Biar ramai! Hahaha

Untuk yang lain juga boleh ikutan k-pop tag ini free bebas tidak dikenakan biaya apapun kok. Ehe! Monggo ikutan. Ini seru supaya lebih mengenal Artis atau Idol lain biar gak ngestuck. Siapa tahu bosen sama biasnya. Haha *Aku becanda ya*. Kan biar ada bahasan atau bisa lebih deket sama teman sahabat atau yang lainnya. I love u lah ya 🙂

Karena udah kebanyakan cingcong nih lama-lama kan males, jadi untuk Girl Group or Girl Band aku buat pisah ya, di post selanjutnya. Semoga menghibur dan bermanfaat. Alaaah!

 

Follow @dyeppun on SNS

Twitter | Instagram  

Follow @fridaputri on SNS

Twitter | Instagram | Google+ | Facebook | Website

image-20

 

Advertisements

One thought on “[K-POP TAG] Boyband or Boygroup ft @fridaputri & @dyeppun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s