DFV ♥ · K-POP

[K-POP TAG] girlband or girlgroup ft @fridaputri & @dyeppun

Who’s most liked member of girlband or girlgroup of them ?

🌻 2NE1 🌻

  • D :sandara park
  • F : Dara
  • V : I like all of them, they’re have own style music. But If I’m gonna choose maybe Park Bom. She’s voice so amazing.

🌻 MISS A 🌻

  • D :-
  • F : Jia (ex)
  • V : hmmm, somethimes i just like their song. But I know them at all.

🌻 DAVICHI  🌻

  • D : –
  • F : –
  • V : Haha, almost my friend didn’t know and notice them. Yas I know why? Cause they’re not really like Idol. They’re Just singer. One and only me knowing about them. I like them so much, my Inpiration and my first female artis to be my favorit.

🌻 SNSD 🌻

  • D : Yoona
  • F : –
  • V : Yoona, she’s so mature and so many drama. And Seohyun hmmm I think she’s vocal different with another member maybe cause she’s doing mucisal.

🌻 AFTER SCHOOL 🌻

  • D : UEE
  • F : –
  • V : UEE, I like her if to be actress.

🌻 F(x) 🌻

  • D : Sebelumnya Sulli (ex) dan sekarang Amber
  • F : –
  • V : Krystal, her style so simple and chic.

🌻 SISTAR 🌻

  • D : Hyorin
  • F : –
  • V : Hyorin, her husky voice if singing high note. Hmm and then Soyou, so pretty and queen of duet I think? Haha

🌻 A-PINK 🌻

  • D : Bomi
  • F : Eunji
  • V : Eunji, I hope she’s to be actress, so talented. Her voice so sweet.

🌻 T-ARA 🌻

  • D : Park Jiyeon
  • F : –
  • V : Jiyeon, maybe too pretty with her eyeliner. and Soyeon her voice, btw Happy birthday. T-ARA so many collaborations with Davichi. I Like That.

🌻 GIRL’S DAY 🌻

  • D : Hyeri
  • F : –
  • V : Sojin, her voice sexy I think

🌻 EXID 🌻

  • D : Hani
  • F : –
  • V : Hani, gentlemen haha

🌻 4 MINUTE 🌻

  • D : Hyuna
  • F : –
  • V : Gayoon. I dont know why? haha

🌻 WONDER GIRLS🌻 

  • D : –
  • F : Semuanya aku suka + 2ex member yg udah keluar haha
  • V : Yubin, so different with the other member.

🌻 BLACKPINK 🌻

  • D : –
  • F : –
  • V : Many people like Lisa the most. But me, hmmm Rose, her voice so interest. Walaupun emang secara teknik dia gak kurang stabil.

🌻 AOA 🌻

  • D : –
  • F : –
  • V : Jimin, mungkin karena member yang lain terlihat cantik sedangkan dia menurutku tidak begitu cantik. Tapi aura saat diatas panggung apalagi kalau udah ngerap sih. Btw semenjak ada dia banyak rapper yang dengan suara jenis seperti dia bermunculan. But I think she’s first one. ChoA, her vocal so strong.

🌻 RED VELVET 🌻

  • D : –
  • F : –
  • V : Hmm sebenarnya sih aku kurang begitu suka bukan haters. Tapi ada lagu mereka doping loh. Sekarang aja aku suka Russian Roulette mereka. Kalau disuruh pilih mugkin wendy kali ya, soalnya teknik nyanyinya dia paling oke dan stabil yang aku liat, dan boleh jugalah high note-nya.

🌻 G-FRIEND 🌻

  • D : Yerin
  • F : Yuju, Eunha, Umji
  • V : Yuju, mungkin karena main vocal aku terlalu fokus dengan suara haha. Btw, semenjak viral yang saat manggung jatuh berkali-kali tapi masih lanjut, sangat pro sekali. Boleh di contoh lah ya. Btw, mereka keren sih, gerakannya acrobatic gitu dance nya dan juga paling oke kalau double speed dance. berkat mereka Weekly Idol jadi ada Double speed. Haha

🌻 TWICE 🌻

  • D :Dahyun
  • F : Mina
  • V : Dahyun, mungkin sangat polos kali ya. aku juga tahu dia dari waktu ikut Real Man. Hmmm whats wrong with JYP buat girlband segini banyaknya haha?

🌻 KARA 🌻

  • D : Youngji
  • F : –
  • V : Kalau dari vocal sih sebenernya lebih ke Seungyeon sama Gyuri.  Btw disayangkan bubar, hampir lagu mereka aku suka dari jaman lagu ‘step’ sampai yang terakhir sebelum bubar lagu ‘Mammamia’.

🌻 MAMAMOO 🌻

  • D : –
  • F : –
  • V :Wah kalau disuruh milih sih aku gak bisa soalnya. Aku gak begitu tahu pasti diluar panggung. Aku tahu siapa aja membernya tapi paling suka kalau mereka berempat bareng harmonisasi nada. hmmm lengkaplah.

 

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

K-POP tag ini aku lanjutin ya dari yang sebelumnya tentang Idol Cowok liat disini. Kali ini untuk Idol cewek dari versi kita bertiga DFV. Paling gampang psoting dan editing yang ini karena banyak yang pendek dan kosong.  Haha!

Habis baca ini jangan lupa share ke yang lain atau komentar juga boleh, apalagi like 🙂 Hayo siapa yang abis baca ini lanjut nonton Moon Lovers : Scarlet Heart Ryeo ? Masih demam JunKi Oppa nih ye? Aku masih demam Wang Yo 😛

Follow @dyeppun on SNS

Twitter | Instagram  

Follow @fridaputri on SNS

Twitter | Instagram | Google+ | Facebook | Website

 

 

image-20

Advertisements

2 thoughts on “[K-POP TAG] girlband or girlgroup ft @fridaputri & @dyeppun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s