DAVICHI · K-POP · MUSIC CORNER

[TRACK LIST] – (다비치) DAVICHI 50 X Half Mini Album

Hai kali ini aku mau cerita soal album davichi terbaru ya. Terdapat 5 lagu dan satu instrumental dari title track yang ada. My Queen of Ballad is back ! 😏👸💕

davichi-track-list-jpg

#AutumnNight  #가을의 밤

14567963_1539157976100433_8986089609248850958_n

Farewell in the fall, every night was very sick. I really love you, but only tears that come up eventually. Only grief after everything is different. But still hope, do not make me to stay. Please stop here. My steps had gone too far and is also quite slow. Hopeful, looks at two swollen eyes, because of  tears. So I can get through and stay standing. Finding the way back, leave this heart. And I keep waiting here until the autumn. Let me think.

#LoveIstoGive(Love Is) #받는사랑이주는사랑에게title track

14670643_1539157989433765_8225209729359785122_n

“I’m alright now. So please shake, you can shake. Just give the heavy leaves to the wind. When the rain falls, we get get rained on together. When things are hard because of me. Don’t smile as if you are getting strength from me.It’s alright if you are haggard. I’m not next to you because I want something”

#BesideMe #내옆에그대인걸title track

14670816_1539157909433773_6712189857097191404_n

I cried on the day you left me. I cried without anyone knowing. Tears covered my eyes. Spilling like the rain, like a fool. Don’t forget, don’t forget, until always. I love you, I love you, until always. Whether I’m alone or we’re together, it doesn’t matter. You are next to me.”

#PET

14650247_1539158052767092_8873971439360211492_n

Just waiting for love I can not leave you anymore.But remember me I know there’s do not own waiting. Today after have a pleasant journey make love for me. I’m sorry without you, I’m happy too. What happened to good? I hate you met lonely.  You just need back. Such as PET waiting. Then I no longer to waiting for you, sorry. “

#Have YouEverBeenLike That (Have You Ever) #그런적있나요

14666110_1539158059433758_8022261055429467584_n

Two days of sleeping like a pleasure. As awoke two days. I felt like a stranger. Is that also your enemy. Stop all I have the right to call a friend. All of this broken when crying. ateful in vain to see tide of destruction now.

Dari semua track list yang jadi favorit aku (AutumnNight) 가을의 밤 dan juga ‘PET‘. Alasan aku suka lagu 가을의 밤 adalah liriknya lebih aku banget gitu dan rasanya dalem aja, selain itu nyaman pas kena dihatiku, aseek. Dan kalau untuk PET karena dia lain daripada yang lagu, justru gak ballad loh lebih ke classic-pop-jazz gitu deh.   Walaupun sejujurnya aku suka semua. Apalagi setelah ‘내 옆에 그대인 걸 (Beside me)‘ MV-nya udah muncul. Sesuai dengan dugaan aku. Mereka memberikan story yang berbeda dari biasanya. Kali ini bertema fairy tale, bak Angel & Queen. Pengemasannya pun diabuat menjadi lebih aesthetic. Dan menurutku ini sebuah gebrakan baru untuk mereka. Terasa sangat emosional tanpa mengubah porsi dari makna lagu itu sendiri.

Dan yaa keesokan harinya music video untuk title track kedua mereka pun keluar ‘받는 사랑이 주는 사랑에게 (Love is)‘ MV, justru banyak yang menduga kalau akan ada adegan dimana member davichi dengan lee jongsuk berbarengan. Nyatanya semua itu salah, malah kali ini hanya Lee Jongsuk saja yang ada di MV itu. Memang sudah biasa Davichi setiap mengeluarkan album ataupun single jarang muncul dimv-nya. Hanya beberapa saja semenjak dia pindah agensi menurutku. Nah ya, untuk storyline dari lagu kali ini sungguh menyayat hati, bagaimana enggak? Siapa sih yang gak sedih ditinggal orang tua yang kita cintai. Walaupun sesungguhnya mereka sudah lebih tenang dan bahagia karena disamping Tuhan. 🙂

By the way, sekali lagi aku berterimakasih loh sama Lee Jong Suk karena sudah mau menjadi model mv. Berkat popularitas dan bakat actingnya, kini davichi semakin dikenal dan disukai banyak orang apalagi dari fans Jongsuk sendiri. Hehe. Ini semua pendapatku ya. Kalau kalian gimana? Suka atau enggak? Sukanya yang mana dan kenapa? Dan kurangnya dimana? satu lagi lagu favorit kalian apa di album ini?

HAVE A SATURDAY NIGHT~

b9watt8s
Official’s Davichi https://twitter.com/officialDavichi

CJ E&M MUSIC’s Official Account:

TWITTER ❤️ INSTAGRAM ❤️ YOUTUBE

image-20

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s